Efterbehandling

headerbanner tattoo-remove.dk

Blog

Efterbehandling

Laserbehandling af en tatovering, virker kort sagt ved at sende en masse energi i form af en laserstråle, imod en tatovering. Laserens stråle knuser så det størknede metal, som udgør din tatovering. 


Tid imellem behandlinger

Efter hver behandling, skal der gå 6 ugers tid, før du får næste behandling. Det skal der gå, fordi at det er denne periode hvor dit immunforsvar går i gang med at fjerne de små fragmenter af tatoveringen, som laserstrålen har lavet.

Brug is den første dag

Is har en rigtig god effekt på det behandlede område i det første døgn efter laserbehandlingen. Det reducerer ubehag og dæmper udviklingen af vabler. 


Sorte tatoveringer

Sorte tatoveringer danner aldrig sår efter behandlingen. Så den er også nemmest at efterbehandle. Smør den gerne 2-3 gange dagligt med anviste salve.

Farvede tatoveringer

Hvis du får fjernet en rød, gul, lilla el. Lyseblå farve, så kan du godt risikerer at der dannes vabler indenfor 3-5 timer. Dette er helt almindeligt. Og den bedste måde at behandle det på, er at bevare vablerne så godt som muligt. Men ved tilfælde hvor du bliver i tvivl om den kan bevares intakt, er det en fordel at prikke hul på vablen selv, med en steril nål.

billede af en dame med tatoveringer

Det kan desværre være svært at forudsige en allergisk reaktion, så hvis der opstår ubehag eller andre komplikationer, så kontakt jeres laser specialist eller vagtlægen med det samme.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *